• Bel ons +316 526 162 43 or
  • Email info@circleofmusic.nl

Blog

mei 14

Wat is Leuk?

Hoe maak je je mensen aan het lachen in een theater? Als schrijver van onze stukken heb ik vaak genoeg geworsteld met deze vraag. Dat is zo eenvoudig nog niet. Uiteindelijk heb ik een aantal vuistregels bedacht volgens welke ik  onze stukken schrijf.

Lees meer...
ReageerBezoekers: 835
mei 1

Wat maakt Circle of music bijzonder?

 

 Ik ben in september al weer 9 jaar lid van deze club.  Ik ben eigenlijk helemaal niet van het zingen, ik hou niet van musicals kijken en toch hoor ik hier thuis. Uitleggen waarom is eigenlijk verbazend makkelijk.

Lees meer...
ReageerBezoekers: 1047
apr 21

De Kleren van de Keizer.

 

 

 Wij zijn nu sinds december bezig een musical in te studeren over een kleding warenhuis in de jaren '70.  In een vrolijke musical  laten we zien hoe dom iedereen is, maar erg genoeg is leven we in een tijd dat alles wat in ons verhaal belachelijk lijkt gewoon werkelijkheid is geworden.

Lees meer...
ReageerBezoekers: 1294
apr 14

Waarom acteren?

Zoals je inmiddels weet is acteren mijn lust en zaligheid.  Toneelspelen is heerlijk om te doen. Vandaag wil ik voor mensen die die hobby (nog) niet hebben proberen uit te leggen waarom.

Lees meer...
ReageerBezoekers: 838
apr 7

Schrijven is een eenzaam bestaan

Ik ben inmiddels al weer een aantal weken bezig onze nieuwe show te schrijven. "Het had zo mooi kunnen wezen" gaat ie heten, maar dat weten jullie al. Ik had het er twee weken geleden al over. En het is mooi werk hoor, dat schrijven. Je bent scheppend bezig. Vanuit het niets worden in mijn hoofd personages gevormd mhoe het er mee gaatet geheel eigen verhalen. Ik kan hier mijn creativiteit volledig in kwijt. Echt waar. Echt.  ......  Maar het is wel ontzettend eenzaam.

Lees meer...
ReageerBezoekers: 832